top of page

DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ NASIL OLMALI?

KİRLİ YÜZEY YIKAMA ve KORUMA ŞARTNAMESİ

Çeşitli nedenlerle (atmosferik etkiler,kullanım ..vb)kirlenmiş yüzeye,kirleri kabartmak ve kolay çıkmasını sağlamak amacıyla,oluşmuş kirliliğin kaynağına göre Stoneguard/Oil Cleaner(boya,silikon,yağ vb.temizliği için solvent bazlı çözücü) veya Stoneguard/Mortar Cleaner(harç,atmosferik kir,yosun..vb temizliği için su bazlı çözücü) havasız püskürtme ile yüzeye uygulanarak 10-15 dakika reaksiyon beklenir.Ardından minimum 200 psi basınçlı su makinasıyla yüzeyde suyun çarpmadığı yer kalmayacak şekilde ve 15 cm mesafeden detaylı yıkanarak kirlerden arınması sağlanır.

Temizlenmiş yüzeyin tekrar kirlenmesini geciktirmek ve lekelerin yüzeye nüfuz etmesini önleyerek kolaylıkla temizlenmesini sağlamak amacıyla koruyucu yapılması

düşünülüyorsa;yıkama işlemi bitmiş ve kurumuş yüzeye Stoneguard/Silver(su ve leke koruyucu) veya Stoneguard/Waterrepeller(su koruyucu) min. 200 ml/m2 olacak şekilde rulo veya havasız püskürtme yöntemiyle uygulanarak işlem sonlandırılır.

Uygulamanın en iyi sonucu vermesi için,uygulama yapılmış yüzeyin 24 saat boyunca kirletici ve ıslatıcı etkilerden korunması sağlanmalıdır.


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page